आजु मिथिला नगरिया निहाल सखिया लिरिक्स| मैथिली भजन लिरिक्स

आजु मिथिला नगरिया निहाल सखिया लिरिक्स

आजु मिथिला नगरिया निहाल सखिया,आजु मिथिला नगरिया निहाल सखिया लिरिक्स

आज मिथिला नगरिया निहाल सखिया
चारों दुलहा में बड़का कमाल सखिया
चारों दुलहा में बड़का कमाल सखिया

शिश मणी मउरिया, कुण्डल सोहे कनमा,
कारे कारे कजरारे जुलमी नयनमा,
लाल चंदन सोहे इनके भाल सखिया,
लाल चंदन सोहे इनके भाल सखिया                                    चारों दुलहा में बड़का कमाल सखिया

शामल-शामल, गोरे- गोरे, जोड़ीया जहान रे,
अँखिया न देखली सुनली न कान रे
जुगे जुगे जीबे जोड़ी बेमिसाल सखिया
जुगे जुगे जीबे जोड़ी बेमिसाल सखिया
चारों दुलहा में बड़का कमाल सखिया

गगन मगन आजु, मगन धरतिया,
देखि देखि दुलहाजी के, साँवर सुरतिया,
बाल वृद्ध, नर-नारी, सब बेहाल सखिया
बाल वृद्ध, नर-नारी, सब बेहाल सखिया
चारों दुलहा में बड़का कमाल सखिया

जेकरा लागी जोगी मुनि, जप तप कईले,
से मोरा मिथिला में पाहुन बन के अईले
आजु लोढ़ा से सेंकाई इनकर गाल सखिया
आजु लोढ़ा से सेंकाई इनकर गाल सखिया
चारों दुलहा में बड़का कमाल सखिया!

आजु मिथिला नगरिया निहाल सखिया                                चारों दुलहा में बड़का कमाल सखिया                                  चारों दुलहा में बड़का कमाल सखिया

 

नई-नई योजनाओं के लिए हमारे दूसरे वेबसाइट पर विजिट करें

Hinglish

Charo dulha me badka kamaal sakhiya lyrics

Aaju mithila nagariya nihaal sakhiya

Aaju mithila nagariya nihaal sakhiya

Charo dulha me badka kamaal sakhiya

Charo dulha me badka kamaal sakhiya

Shish mani mauriya kundal sohe kanma

Kare kare kajrare julmi nayanma

Laal Chandan sohe inke bhaal sakhiya

Laal Chandan sohe inke bhaal sakhiya

Charo dulha me badka kamaal sakhiya

Syamal syamal gore gore jodiya jahan re

Ankhiya na dekhali sunali na kaan re

Juge juge jibe jodi bemisaal sakhiya

Juge juge jibe jodi bemisaal sakhiya

Charo dulha me badka kamaal sakhiya

Gagan magan aaju magan dharatiya

Dekhi dekhi dulhaji ke sanwar suratiya

Baal bridh nar nari sab behaal sakhiya

Baal bridh nar nari sab behaal sakhiya

Charo dulha me badka kamaal sakhiya

Jekra lagi jogi muni jap tap kaile

Se mora mithila me pahun banke aile

Aaju lodha se sekai inke gaal sakhiya

Aaju lodha se sekai inke gaal sakhiya

Charo dulha me badka kamaal sakhiya        Aaju mithila nagariya nihaal sakhiya…..

Aaju mithila nagariya nihaal sakhiya

Charo dulha me badka kamaal sakhiya

Charo dulha me badka kamaal sakhiya

2 thoughts on “आजु मिथिला नगरिया निहाल सखिया लिरिक्स| मैथिली भजन लिरिक्स”

Leave a Comment