Site icon Geetdairy

के खोली कपट केवड़िया हो सदगुरु बिना साहेब लिरिक्स, मदन राय

के खोली कपट केवड़िया हो सदगुरु बिना साहेब लिरिक्स, मदन राय

                          के खोली..के खोली कपट केवड़िया हो सदगुरु बिना साहेब

को खोली कपट केवाड़िया हो सदगुरु बिना साहेब-2

नईहर में कुछहुं न सिखनी नईहर में कुछहुं न सिखनी-3 ससूरे में भईली  फुहरिया हो सदगुरू बिना साहेब ससूरे में भईली  फुहरिया हो सदगुरू बिना साहेब, के खोली कपट केवाड़िया हो सदगुरु बिना साहेब

अपने मन की बड़ी कुलवंती,अपने मन की बड़ी कुलवंती-3 छुए न पावे छुए न पावे गगरिया हो सदगुरु बिना साहेब, छुए न पावे छुए न पावे गगरिया हो सदगुरु बिना साहेब के खोली कपट केवाड़िया हो सदगुरु बिना साहेब

पांच पच्चीस रहे घट भीतर, पांच पच्चीस रहे घट भीतर-3, कवन बतावे डहरिया हो सदगुरू बिना साहेब, कवन बतावे डहरिया हो सदगुरू बिना साहेब, को खोली कपट केवाड़िया हो सदगुरु बिना साहेब-3

पलटू दास छोड़ी कुलजतिया, पलटू दास छोड़ी कुलजतिया-3 सतगुरु मिलले संघतिया हो सदगुरु बिना साहेब, सतगुरु मिलले संघतिया हो सदगुरु बिना साहेब, को खोली कपट केवाड़िया हो सदगुरु बिना साहेब-3

Ke kholi.. ke kholi kapat kewadiya ho satguru bina saheb,
Ko kholi kapat kewadiya ho satguru bina saheb-2

Naihar me kuchhahun na sikhali
Naihar me kuchhahun na sikhali-3
Sasure me bhaili fuhariya ho satguru bina saheb,
Sasure me bhaili fuhariya ho satguru bina saheb
Ke kholi kapat kewadiya ho satguru bina saheb-2

Apne man ki badi kulwanti
Apne man ki badi kulwanti-3
Chhuve na pawe, chhuve na pawe gagariya ho satguru bina saheb
chhuve na pawe gagariya ho satguru bina saheb
Ke kholi kapat kewadiya ho satguru bina saheb-2

Panch pachis rahe ghat bhitar
Panch pachis rahe ghat bhitar-3
Kawan batawe dahariya ho                       satguru bina saheb
Kawan batawe dahariya ho                       satguru bina saheb
Ke kholi kapat kewadiya ho                       satguru bina saheb-2

(Not: उपर वाले गाने का लिरिक्स मदन राय जी द्वारा गए एक बहुत हीं खूबसूरत निर्गुण का है जो आपलोगो को जरूर पसंद आएगा। ऐसे हीं और लिरिक्स के लिए इस लिंक पर क्लिक करें)

https://youtu.be/cdKTaqJccXE

Exit mobile version