हनुमत जल्दी अईह लिरिक्स, हनुमान भजन लिरिक्स

हनुमत जल्दी अईह लिरिक्स

कहे प्रभु रामचंद्र अरे देके मुनरिया-2 हनुमत जल्दी अईह

लेके मोरा सिया के खबरिया हनुमत जल्दी अईह-२

कहे प्रभु राम चंद्र अरे देके मुनरिया

हनुमत जल्दी अईह

लेके मोरा सिया के खबरिया हनुमत जल्दी अईह

 

 

सात समुन्दर पार रावण के देश में

सात समुन्दर…सा।त समुन्दर सात समुन्दर पार

रावण के देश में

न जाने सिया मोरा होईहें कवना भेष में

होईहें कवना भेष में

सोची सोची दुःख होता सोची सोची दुःख होता

हिया के भितरिया हनुमत जल्दी अईहा

लेके मोरा सिया के खबरिया हनुमत जल्दी अईहा

लेके मोरा सिया के खबरिया हनुमत जल्दी अईहा

 

मुनरी निशानी हमर सिया के देखइह

लेवे खातिर जल्दी आइब जाके समझइह

जाके समझइह 

लेवे खातिर जल्दी आइब जाके समझइह

आसरे में रहब हम ऐ हनुमत…….2

असरे में रहब ए हनुमत 

असरे में रहब हम बिछाई के नजरिया 

हनुमत जल्दी अईहा

लेके मोरा सिया के खबरिया हनुमत जल्दी अईहा

लेके मोरा सिया के खबरिया हनुमत जल्दी अईहा

 

 

बीर बलवान हनुमान तु महान हो 

जाग ए पवनसुत भर अब उड़ान हो

 भर अब उड़ान हो

चीर के बदरीया ऐ हनुमत 

चीर के बदरीया चली जा लंका नगरीया 

हनुमत जल्दी अईहा

लेके मोरा सिया के खबरिया हनुमत जल्दी अईहा

कहे प्रभु रामा चंद्र अरे देके मुनरिया-2

हनुमत जल्दी अईहा

लेके मोरा सिया के खबरिया हनुमत जल्दी अईहा-२

 

Hanumat jaldee aeeha

kaahe prabhu raama chandr are deke munaariya-2

hanumat jaldee aeeha

 

leke mura siya ke khabariya hanumat jaldee aeeha-3

 

kahe prabhu raam chandr

are deke munaariya-2

hanumat jaldee aiha

leke mura siya ke khabariya

hanumat jaldee aeeha -3

 

saat samundar paar raavan ke desh mein

saat samundar-3

na jaane siya mora hueee kono bhes mein-2

sochee sochee duhkh hona-2

hiya ke dubariya hanumat jaldee aeeha

 

munaree nisaanee hamahaar siya se khoee hai le

dikhat jaldee aaye jaake samajaayo-2

asare mein rahab ham ai hanumat-2

asare mein rahab ham bhee chhaee kee najariya hanumat jaldee aeeha

 

beer bal man hanumaan tum aan ho bharo ab udaan ho-2

chheer ke badiraya ai hanumat chalee ja lanka nagareey hanumat jaldee aeeha .

leke mura siya ke khabariya hanumat jaldee aeeha-3

4 thoughts on “हनुमत जल्दी अईह लिरिक्स, हनुमान भजन लिरिक्स”

Leave a Comment