बांझी केवड़वा धईले ठाढ़ छठ गीत लिरिक्स: शारदा सिन्हा छठ गीत लिरिक्स

बांझी केवड़वा धईले ठाढ़ छठ गीत लिरिक्स

आठ ही काठ के कोठरिया हो दीनानाथ,
रूपे छन लागल केवाड़
आठ ही काठ के कोठरिया हो दीनानाथ,
रूपे छन लागल केवाड़
ताही ऊपर चढ़ि सूतले हो दीनानाथ,
बांझी केवड़वा धईले ठाढ़
ताही ऊपर चढ़ि सूतले हो दीनानाथ,
बांझी केवड़वा धईले ठाढ़

चदर उघाड़ि जब देखले हो दीनानाथ
कोन संकट पड़ल तोहार,
चदर उघाड़ि जब देखले हो दीनानाथ
कौना संकट पड़ल तोहार
पुत्र संकट पड़ल मोरा हो दीनानाथ
ओहि ले केवड़वा धईले ठाढ़
पुत्र संकट पड़ल मोरा हो दीनानाथ
ओहि ले केवड़वा धईले ठाढ़

चदर उघारि जब देखले हो दीनानाथ
कवना संकट पड़ल तोहार
चदर उघारि जब देखले हो दीनानाथ
कवना संकट पड़ल तोहार
नैना संकट पड़ल मोरा हो दीनानाथ
ओहि ल केवड़वा ठाढ़
नैना संकट पड़ल मोरा हो दीनानाथ
ओहि ल केवड़वा ठाढ़

चद्दर उघारि देखले हो दीनानाथ
कोन संकट पड़ल तोहार
चद्दर उघारि देखले हो दीनानाथ
कोन संकट पड़ल तोहार
काया संकट पड़ल मोरा हो दीनानाथ
ओहि ल केवड़वा ठाढ़
काया संकट पड़ल मोरा हो दीनानाथ
ओहि ल केवड़वा ठाढ़

बांझिन के पुत्र जब दिहले हो दिनानाथ
खेलत कूदत घर जाय
बांझिन के पुत्र जब दिहले हो दिनानाथ
खेलत कूदत घर जाय
अन्हरा के आँख दिहले कोढ़िया के कायवा
हँसत बोलत घर जाय
अन्हरा के आँख दिहले कोढ़िया के कायवा
हँसत बोलत घर जाय

बांझी केवड़वा धईले ठाढ़ छठ गीत लिरिक्स

Hinglish

Aath hin Kath ke kothariya ho Dinanath

Rupe chhan laagal kiwaad-2

Tahi upar chadhi sutale ho Dinanath

Banjhi kewadwa dhaile thad-2

 

Chadar ughari jab dekhale ho Dinanath

Kauna sankat padal tohar-2

Putra sankat padal Mora ho Dinanath

Ohila kewadwa dhaile thad-2

 

Chadar ughari jab dekhale ho Dinanath

Kauna sankat padal tohar-2

Naina sankat padal Mora ho Dinanath

Ohila kewadwa dhaile thad-2

 

Chadar ughari jab dekhale ho Dinanath

Kauna sankat padal tohar-2

Kaya sankat padal Mora ho Dinanath

Ohila kewadwa dhaile thad-2

 

Banjhi ke Putra jab dihale ho Dinanath

Hansat khelat ghar jaaye-2

Anhara ke aankh dihale kodhiya ke kayawa

Hansat bolat ghar jaaye-2

 

इस दिवाली के दिन करें मां लक्ष्मी और गणेश की पूजा इन अचूक मंत्रों से होगी धन की वर्षा और दूर होंगे आप की निर्धनता

1 thought on “बांझी केवड़वा धईले ठाढ़ छठ गीत लिरिक्स: शारदा सिन्हा छठ गीत लिरिक्स”

Leave a Comment