जे जे गइल से भुलाइल lyrics -भरत शर्मा व्यास निर्गुण

जे जे गइल से भुलाइल lyrics -भरत शर्मा व्यास निर्गुण

                      जे जे गइल से भुलाइल lyrics -भरत शर्मा व्यास निर्गुण

दोहा– आ आ….आ… आ आ… आ          गारी हीं से उपजे कलह कष्ट और नीच              गारी हीं से उपजे कलह कष्ट और नीच
हारी चले सो साधु है लागी चले सो नीच

जे जे गइल से भुलाईल समझ में न
आ..इल ये राम
आरे जाने कहां अझुरायिल जाने कहां अझुरायिल लवट के न आइल ये राम           जाने कहां अझुरायिल जाने कहां
अझुरायिल लवट के न आइल ये राम

जगले केहू केहू सुतले हो हो…
जगले केहू केहू सुतले केहू अन्हुआइल ए राम,                  जगले केहू केहू सुतले केहू अन्हुआइल ए राम
केहुए केहू भकुआइल केहुए केहू भकुआइल    लवट के न आइल ये राम

आ. आ..आ.. आ आ.. आ..हथवा में दमड़ी अधेला आरे..हाथावा में..आरे दमड़ी अधेला      हथावा में दमड़ी अधेला न लीहाले दिआइल     ए राम
दूजे कर्धनिया कटाईल दूजे कर्धनिया कटाईल  दूजे कर्धनियो कटाईल  लवट के न आइल ये राम

हित मित सब पूछे पू..छे पू..उछे
हित मित सब पूछे केहू के न जनायिल ये राम
हत मित पूछे हित मित पूछे ..हित मित पूछे      मित सब पूछे केहू के न जनयिल ए राम
कवना राहे पंछी परायिल कवना राहे
पंछी परायिल लवट के न आइल ये राम          कवना राहे पंछी परायिल कवना राहे पंछी परायिल लवट के न आइल ये राम

केशरी अजब बड़ा लागे केशरीइ..ई.            केशरी अजब बड़ा केशरी अजब बड़ा केशरी.. केशरी अजब बड़ा लागे न बतिया
बुझाईल ए राम
सोची सोची मन बौरायिल सोची सोची
मन बौरायिल लौवट के न आइल ए राम                            सोची सोची मन बौरायिल
जाने कहां आझुरायिल लवट के न आइल ये राम  लौवट के न आइल ए राम लौवट के न आइल ए राम

भोजपुरी निर्गुण लिरिक्स के लिए हमारे इस साईट पर विजिट करें

Hinglish

Je je gail se bhulail lyrics

Aa…aaa…..aaaa…..aaa……….                            Gari hin se upje kalah kast or nich -2                haar chale so sadhu hai lagi chale so nich

Je je gail se bhulail samujh me na aail e ram  are jaane kahan ajhurail lavat ke n aail e ram   jane kahan ajhurail lavat ke n aail e ram

Jagale kehu kehu sutle ho…ho….                        Jagle kehu kehu sutle kehu anhuaail e ram    kehue kehu bhakuaail kehue kehu bhakuaail lavat ke n aail e ram

Aa…aa…aaaaa….hanthwa me damdi adhela are..hathwa me..are damdi adhela                  hanthwa me damdi adhela n lihle diail e ram    duje kardhaniyo katail duje kardhaniyo katail   lavat ke n aail e ram duje kardhaniyo katail lavat ke n aail e ram

आगे..https://youtu.be/UIKU7s4CWgo

हमारे इस साईट पर आप सभी के लिए भोजपुरी निर्गुण, भजन,    पुर्वी तथा लोकगीतों का लिरिक्स का भरमार है, और साथ ही हिंदी भजन का लिरिक्स भी उपलब्ध है।

3 thoughts on “जे जे गइल से भुलाइल lyrics -भरत शर्मा व्यास निर्गुण”

Leave a Comment