सोने के कटोरिया में दूध भात सोहर लिरिक्स: भोजपुरी सोहर लिरिक्स

 

सोने के कटोरिया में दूध भात गोदी में
कन्हैया पुत गोदी में कन्हैया पुत हो
यशोदा घूमी घूमी कान्हा के खियावेली
चंदा के बोलावेली हो यशोदा
घूमी घूमी कान्हा के खियावेली
चंदा के बोलावेली हो

आरे आव चंदा मामा पारे आव
नदिया किनारे आव हो…..
आरे आव चंदा मामा पारे आव
नदिया किनारे आव हो
चंदा आव न अंगना हमार
कन्हैया मोरा खेलस हो, ए चंदा
आव न अंगना हमार कन्हैया मोरा खेलस हो

सोने के थरीयावा बनाई देबो
जलवे भराई देब हो….
सोने के थरीयावा बनाई देबो
जलवे भराई देब हो
चंदा आव न अंगना हमार
कन्हैया मोरा खेलस हो, ए चंदा
आव न अंगना हमार कन्हैया मोरा खेलस हो

सोने के कटोरिया में दूध भात गोदी में
कन्हैया पुत गोदी में कन्हैया पुत हो
यशोदा घूमी घूमी कान्हा के खियावेली
चंदा के बोलावेली हो यशोदा
घूमी घूमी कान्हा के खियावेली
चंदा के बोलावेली हो

Sone ke katoriya mein dudha bhat

Godi mein Kanhaiya Put ho..

Jasoda ghumi ghumi Kanha ke khiyaweli

Chanda ke bulaveli Ho yashoda

ghumi ghumi Kanha ke khiyaweli

Chanda ke bulaveli Ho

 

Chanda Mama aare aawa pare aav

Nadiya kinare hawa Ho…

Chanda Mama aare aawa pare aav

Nadiya kinare hawa Ho

Chanda aav na angana hamar

Kanhaiya Mora khelas ho

Chanda aav na angana hamar

Kanhaiya Mora khelas ho

 

Sone ke thariyawa banai Debo

Jalawe bharai deb ho….

Sone ke thariyawa banai Debo

Jalawe bharai deb ho

Chanda aav na angana hamar

Kanhaiya Mora khelas ho

Chanda aav na angana hamar

Kanhaiya Mora khelas ho

 

और भी भोजपुरी गानों जैसे भजन, सोह गीतों को सुनने और देखने के लिए हमारे यूट्यूब चैनल पर आएं और चैनल को जरूर सब्सक्राइब करें

 

Leave a Comment